RövidZárlat - Csapatépítés

Mit kínálunk?

A szabadulós játékok az utóbbi évek egyik legnépszerűbb csapatépítő tréningjei. Ez nem véletlen, ugyanis egy ilyen játék egyszerre élmény és kihívás. Egy cég sikeréhez elengedhetetlen egy találékony és együttműködő csapat, és a felszabadult, vidám légkör, amit egy ilyen program tovább erősíthet és fejleszthet.

A játék ára ráadásul elszámolható költség is!

Csapatépítéses csapatfotó
Bővebben a játékról
Csapatépítés - homokóra

A szabadulós játékok alapvető jellemzői nálunk is érvényesek: adott egy zárt szoba, benne egy 2-6 fős csapat, a kiúthoz vezető számtalan megoldásra váró rejtély, és mindössze 60 (vagy 80) perc. Ráadásul mindkét szobánkban (egymástól eltérő módon) csavartunk egy kicsit a hagyományos szabadulós játékok játékmenetén.

A RövidZárlatban rejtélyek, talányok sorozata teszi próbára a csapatokat, ahol a siker kulcsa a talpraesettség és a csapatjáték. Menet közben a csapat tagjai megtapasztalhatják a flow állapotot, amikor a feladatokra koncentrálva, a közös ötletelésbe merülve lépésről lépésre haladnak a megmenekülés felé. A feladatokat meg kell találni, fel kell ismerni, majd a logika és a kreativitás fegyverével együtt túljutni rajtuk. A játék kitűnően fejleszti a résztvevők kreativitását, problémamegoldó-készségét, talpraesettségét, és valódi kooperációra serkenti a csapat tagjait. Ugyanis a cél csupán közösen érhető el!

Csapatépítés - Hajótörés szoba
Hányan játszhatnak nálunk?

A RövidZárlatban két pályánkon egyszerre legfeljebb 12 főt, turnusokban váltva akár 50 főt is tudunk fogadni.

Tudjon meg többet szobáinkról!, vagy tekintse meg bemutatkozó anyagunkat!